Cross 16 start pagina

Hier vind je het reglement, en de links naar de onderlinge pouls met deelnemers, ronde indeling, jouw naam met datums dat je moet spelen en de link om de uitslagen door te geven.

Klik op de knop van jouw poule

reglement

Regels:

• best of 16, dus wie het eerst bij 9 games is heeft gewonnen (8-8 ook mogelijk).
  • de telling per game is volgens KNLTB reglement
  • winst = 3 punten; gelijk 2, verlies 1
  • poules worden ingedeeld op KNLTB rating, daarbij wordt niet gekeken naar geslacht. de resultaten worden niet doorgegeven aan de KNLTB en hebben dus geen gevolgen voor je ranking.
  • 32 personen per poule
  • er is een kampioen per poule, die wordt half maart bekend gemaakt
  • iedereen die 16 jaar is mag meedoen.
  • iedereen ontvangt een mail met de aankondiging en mogelijkheid om mee te doen.  Gelieve altijd de mail te beantwoorden of je wel of niet meedoet.
  • We spelen met eigen ballen in  juli – aug – sep – okt – nov -dec -jan- feb
  • Je wordt ingepland voor 1 wedstrijd per maand.  Ben je verhinderd op de geplande datum/tijd, dan moet je zelf de wedstrijd verzetten in overleg met de andere spelers, dat geldt ook als het weer het niet toestaat om te spelen. De wedstrijd moet wel gespeeld worden voor de 15e van de volgende maand.
  • Gelieve tijdig aanwezig te zijn zodat je de baan kan reserveren . ( 1 uur volstaat meestal voor de wedstrijd) Probeer op baan 3 of 4 af te hangen, zodat andere leden zien dat dit een Cross16 wedstrijd is. Mocht het wat uitlopen dan kunnen de andere leden daar rekening mee houden.
  • Bij het verzetten van een wedstrijd, probeer deze ook op baan 3 of 4 te spelen.
  • Maandagavond is een husselavond.
    Als je een inhaalwedstrijd voor de Cross 16 niet anders kunt inplannen dan op maandagavond, doe dat dan na 20.30 uur en in overleg met de coördinatoren.
  • De uitslag breng je in op de website – zoek op x16 en kies uitslag. Geef de uitslag bij de juiste poule en de juiste wedstrijd nr. De poule en wedstrijd staan vermeld op de originele planning.
  • Ben je langdurig geblesseerd geef dat dan door aan de organisatie door af te melden. De organisatie probeert voor jou dan een vervanger te regelen. Als dat niet mogelijk is worden jouw niet gespeelde wedstrijden geschrapt.
  • Wanneer de indeling een Heren Dubbel tegen een Dames Dubbels is mag je onderling besluiten om hier een mix van te maken, dit moet je dan wel melden op het uitslag formulier.

Voor vragen of info, mail naar bestuur @ rijsbergsetennisclub.nl

Hieronder de sheet met alle info voor alle pouls, klik op het tabblad de juiste gegevens te krijgen