Cross 16

RTC’s eigen Cross16, een competitie strijd uniek in de tennis wereld., 32 leden spelen met en tegen elkaar, maar nooit met en tegen dezelfde. Ranking spelers  1&4 , spelen tegen 2&3,

Wie gaat er winnen? Wie  haalt het beste uit 8 wedstrijden.

Kijk naar je mail in welke groep je zit en klik op de link om de standen, uitslagen en agenda te zien wanneer je wedstrijden gepland zijn.

RTC's Cross16

Onderstaande spelers kan je bellen mocht je een invaller zoeken, let wel op de in welke poule je zit en waar de invaller voor mag spelen.
Je ook zelf een andere speler laten invallen, let daarbij ook op de KNLTB ranking, het is tenslotte voor de gezelligheid

reglement

Regels:

• best of 16, dus wie het eerst bij 9 games is heeft gewonnen (8-8 ook mogelijk).
  • de telling per game is volgens KNLTB reglement
  • winst = 3 punten; gelijk 2, verlies 1
  • poules worden ingedeeld op KNLTB rating, daarbij wordt niet gekeken naar geslacht. de resultaten worden niet doorgegeven aan de KNLTB en hebben dus geen gevolgen voor je ranking.
  • 32 personen per poule
  • er is een kampioen per poule, die wordt half maart bekend gemaakt
  • iedereen die 16 jaar is mag meedoen.
  • iedereen ontvangt een mail met de aankondiging en mogelijkheid om mee te doen.  Gelieve altijd de mail te beantwoorden of je wel of niet meedoet.
  • We spelen met eigen ballen in  juli – aug – sep – okt – nov -dec -jan- feb
  • Je wordt ingepland voor 1 wedstrijd per maand.  Ben je verhinderd op de geplande datum/tijd, dan moet je zelf de wedstrijd verzetten in overleg met de andere spelers, dat geldt ook als het weer het niet toestaat om te spelen. De wedstrijd moet wel gespeeld worden voor de 15e van de volgende maand.
  • Gelieve tijdig aanwezig te zijn zodat je de baan kan reserveren . ( 1 uur volstaat meestal voor de wedstrijd) Probeer op baan 3 of 4 af te hangen, zodat andere leden zien dat dit een Cross16 wedstrijd is. Mocht het wat uitlopen dan kunnen de andere leden daar rekening mee houden.
  • Bij het verzetten van een wedstrijd, probeer deze ook op baan 3 of 4 te spelen.
  • Maandagavond is een husselavond.
    Als je een inhaalwedstrijd voor de Cross 16 niet anders kunt inplannen dan op maandagavond, doe dat dan na 20.30 uur en in overleg met de coördinatoren.
  • De uitslag breng je in op de website – zoek op x16 en kies uitslag. Geef de uitslag bij de juiste poule en de juiste wedstrijd nr. De poule en wedstrijd staan vermeld op de originele planning.
  • Ben je langdurig geblesseerd geef dat dan door aan de organisatie door af te melden. De organisatie probeert voor jou dan een vervanger te regelen. Als dat niet mogelijk is worden jouw niet gespeelde wedstrijden geschrapt.
  • Wanneer de indeling een Heren Dubbel tegen een Dames Dubbels is mag je onderling besluiten om hier een mix van te maken, dit moet je dan wel melden op het uitslag formulier.

Voor vragen of info, mail naar bestuur @ rijsbergsetennisclub.nl