Heren Dubbel 5 - 2017
Dames Dubbel 7 - 2017

Opzet clubkampioenschappen 2018

We willen dit jaar een aantal veranderingen uit gaan proberen voor de opzet van de Clubkampioenschappen. Hopelijk komt dit ten goede aan het aantal deelnemers en spelplezier.

Dezelfde opzet als voorgaande jaren.

Speeldata 16 tot en met vrijdag 23 maart.

Clubkampioenschappen Enkel:

Dit kampioenschap willen we organiseren in de vorm van een eendags toernooi. We zullen de deelnemers verdelen op basis van actuele rating over een aantal poules.  Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we op tijd of compact gaan spelen.

Speel datum: zaterdag 9 juni.

Clubkampioenschappen Mix:

Aansluitend aan de enkel, gaan we het clubkampioenschap mix organiseren. Dit gaan we doen van zondag 10 juni tot en met vrijdag 15 juni. We gaan op basis van actuele ranking de deelnemers verdelen over poules. Er zullen dus alleen poule wedstrijden worden gespeeld. De poulegrootte is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Dus allemaal meedoen!!!

TC (Jack van Hoof)