Kampioenen voorjaar 2018

Voorjaarscompetitie 2018

Wat een luxeprobleem voor RTC,  maar minder? voor de competitie-spelende leden; teveel teams die op vrijdagavond willen tennissen.

Maar de Technische Commissie van RTC denkt niet in problemen, maar in oplossingen en daarom alle in de regio liggende tennisverenigingen gebeld, gemaild en ge-appt, of RTC naar daar kon uitwijken.

Een hele klus naar achteraf blijkt, maar uiteindelijk is het opgelost en hebben alle competitie spelende RTC leden kunnen deelnemen aan de competitie, weliswaar met verschuiving van locatie, (dank aan Robert van Gils van de Leeuwerik) of dag, maar het schema is passend gemaakt.

Daarnaast wil de TC de complimenten geven aan de leden van de “hapjes” commissie  die voor vrijdag(avond) , zaterdag en zondag de overheerlijke competitie hapjes maken; zowel complimenten van de eigen leden maar ook van de tegenstanders. Het was elke week weer een culinaire verrassing wat er voorgeschoteld werd.

Ook de complimenten voor alle competitie spelende RTC leden op dinsdag, woensdagavond (de Zomeravond competitie), donderdag, vrijdag (avond), zaterdag en zondag.  Het is een vlekkeloos verlopen voorjaarscompetitie geweest. Sportieve wedstrijden, heerlijk weer, soms laat, soms vroeg, soms teveel banen, ‘soms’ te weinig banen, ‘soms’ tot laat in de Schoofplak, ‘soms’ op tijd naar huis, “’” soms””  teveel gedronken, “”soms”” te weinig gedronken.

Daarbij ook nog een succesvolle competitie met veel kampioenen die allemaal feestelijk in de bloemetjes/champagne zijn gezet.

En oh ja, gelukkig hebben we de foto’s (van de kampioenen) nog.

Namens de TC,

Jack Geerlings