Dit is onze jeugdcommissie.

Ik ben voorzitter van de jeugdcommissie, een enthousiaste club mensen die alle jeugdzaken bij RTC voor hun rekening nemen. Iedereen heeft een aandachtsgebied om zo de vele taken zo goed mogelijk te verdelen. Voor vragen kun je ons het beste mailen op jc@rijsbergsetennisclub.nl, wij zorgen dan dat je vraag bij de juiste persoon terecht komt.

Johan van der Made

Ik ben het aanspreekpunt voor de Worldtour Tenniskids en competitie van de kleuren rood, oranje, groen en geel. Daarnaast regel ik de jaarlijkse clubkampioenschappen van onze jeugd met Angelique en Monique.

Edwin Dijkstra

Ik ben aanspreekpunt voor vragen over het all-in pakket en ondersteun Edwin bij de organisatie van de competitie. Daarnaast organiseer ik de clubkampioenschappen samen met Edwin en Angelique. Tevens ben ik lid van de mediacommissie en zet informatie namens de jeugd op de website.

Monique Roelands

Samen met Edwin en Monique organiseer ik de clubkampioenschappen, daarnaast ben ik lid van de activiteitencommissie.

Angelique Landman

Ik zit samen met Angelique en Anna in de activiteitencommissie. Wij organiseren elk jaar een Pietenmiddag, een minimaxi-toernooi en een activiteit voor de oudere jeugd. Tevens zit ik in de kampcommissie, die jaarlijks het jeugdkamp organiseert.

Femke Debeij

Als lid van de activiteitencommissie zorgen wij jaarlijks voor leuke activiteiten voor de jeugd. Dit doe ik samen met Femke en Angelique.
Ook ik zit in de kampcommissie van het jaarlijkse jeugdkamp.

Anna Pemen

Vanaf juni 2019 zit ik in de jeugdcommissie. Ik ondersteun bij alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert.

Hubert Jongenelen

Wij zijn op zoek naar nieuwe Jeugdcommissie leden

Dit jaar is Nicole gestopt en aan het einde van het jaar gaan ook Angelique en Johan stoppen als jeugdcommissie lid. Vandaar dat we op zoek zijn naar nieuwe leden zodat we ook in de toekomst leuke activiteiten kunnen blijven organiseren voor de jeugd. Daarnaast willen we ook onze leden kunnen blijven begeleiden tijdens hun competitiewedstrijden als ze thuis moeten spelen.