Club kampioenschappen 2018

Beste jeugdleden (en ouders),

Iedereen is waarschijnlijk lekker aan het genieten van een zonnige vakantie. Wij zijn ondertussen volop bezig met de voorbereidingen van de clubkampioenschappen.

We hopen dat jullie allemaal weer mee doen. Zoek een maatje om te dubbelen of ga de strijd in je eentje aan in de enkel. We gaan er een gezellig weekje van maken, dus zorg dat je erbij bent. Zaterdag 1 september willen we weer afsluiten met een gezamenlijke BBQ met ouders en broertjes en zusjes. Hiervoor krijg je t.z.t. nog een mailtje om je op te geven.

De clubkampioenschappen zijn dit jaar van 25 augustus t/m 1 september. In het weekend van 25 en 26 augustus is er een voetbaltoernooi bij de Moerse Boys, mocht je daaraan mee doen, geef dit dan als verhindering op, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Daarnaast graag rekening houden met je trainingstijd en deze ook als verhindering opgeven, tegen die tijd ben je namelijk weer aan het lessen.

Jullie kunnen je opgeven via onderstaande link. Vanuit de KNLTB is de site veranderd waar je moet inschrijven. Het kan dus zijn als je op onderstaande link klikt dat je een nieuw account moet aanmaken op je eigen naam om te kunnen inschrijven voor de club. Mocht het niet lukken stuur ons dan even een mailtje, dan weten we in ieder geval dat je mee wilt doen.

Ook voor kinderen die pas op tennis zitten is het leuk om wat ervaring op te doen en wedstrijdjes te tennissen. Dus ook voor jullie zeker de moeite waard om mee te doen.

Mochten jullie nog vragen hebben, mail ze ons! Ivm vakantie kan het misschien even duren voor we reageren.

Tijdens de clubkampioenschappen zullen foto’s gemaakt worden, die gebruikt worden voor op de site of dropshot. Mocht u hier als ouder bezwaar tegen hebben, dan ontvangen wij graag een mailtje.

Namens de Jeugdcommissie
Edwin, Angelique en Monique