Bardiensten

Info over de bardiensten van 2018. Vanaf 7 maart dienen jullie deze weer zelf in te plannen. Hoe je deze bardienst inplant staat hieronder uitgelegd. Ook is er een support pagina beschikbaar: https://support. knltb.club/hc/nl/articles/ 115005707265-Hoe-plan-ik-als- lid-een-dienst-in-

Een beperkt aantal leden heeft bardienst-vrijstelling (70+-lidmaatschap, commissieleden en junioren).
Mocht je bardienstvrijstelling hebben maar toch deze mail hebben ontvangen, dan kun je deze mail als niet ontvangen beschouwen.

Het aantal bardiensten en de bardienstpunten
Voor 2018 dien je 6 punten te behalen.  De meeste bardiensten zijn standaard bardiensten en leveren 1,5 of 2 bardienstpunten op. Er is een beperkt aantal verlengde bardiensten, deze leveren 3 bardienstpunten op (voorbeeld: vrijdagavond tijdens de tenniscompetitie).
Per bardienst staat vermeld hoeveel bardienstpunten de bardienst oplevert.
Check zelf bij het inplannen of je aan de vereiste 6 punten komt.

Bijtijds inplannen
Zorg dat je je bardiensten voor 23 maart hebtingevuld. Als op 23 maart je bardiensten nog niet zijn ingepland dan zien wij ons genoodzaakt om je pas niet aan je uit te reiken. Het is dan niet mogelijk om dit jaar te tennissen op onze banen.

Het invullen van je bardiensten gaat als volgt:

1.  Typ in de adresbalk van je webbrowser het volgende: mijn.knltb.club (LET OP !!: NIET WWW voor ‘mijn.knltb.club’ zetten !!!)
  2. je kunt ook direct via deze link naar de RTC omgeving gaan.
  3. Je komt nu in de KNLTB dienstenplanner.
  4. Typ in het zoekveld naam / plaatsnaam: Rijsbergen (mag met of zonder hoofdletter)
  5. Klik Rijsbergse T.C. aan.
  6. Je komt in een inlogscherm waarin je je bondsnummer intypt. Het bondsnummer staat rechtsonder op je tennispas.
  7. Je hebt (nu) nog geen wachtwoord, dus je drukt op ‘wachtwoord vergeten’.
  8. Je komt in een nieuw scherm dat meldt dat je je wachtwoord vergeten of kwijt bent.
  9. Typ daar je bondsnummer nogmaals in en druk op ‘stuur mij een nieuwe code’.
  10. Je krijgt een melding dat er een email is gestuurd naar jouw mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is. In de email staat een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  11. Het is door de overgang naar de nieuwe omgeving even bewerkelijk, met name door het aanmaken van je wachtwoord. Maar door het stapsgewijs volgen van bovenstaande instructies lukt het.  Bij vragen, problemen of verkeerd invullen kun je Marieke Hanegraaf benaderen.

Marieke Hanegraaf email: bardienstrtc @ gmail.com

LET OP: na het kiezen van een bardienst is het niet meer mogelijk om deze nog te wijzigen of te verwijderen! Ga hier dus zuinig mee om. Mocht je toch een dienst willen wijzigen of verwijderen neem ook dan contact met Marieke op.
Met sportieve groet,

De barcommissie