Clubkampioenschappen 2018

Clubkampioenschappen enkel 2018

Zaterdag 9 juni vonden de clubkampioenschappen enkel plaats.

Er hadden zich 5 dames en 5 heren opgegeven.

Met dit aantal deelnemers konden we een damespoule en een herenpoule van
5 spelers maken. De wedstrijden begonnen om 9.30 uur met na twee speelrondes van 45 minuten een kwartier pauze. Tijdens de 1e pauze kregen de spelers kleine gebakjes. Tijdens de 2e pauze werd een broodje knakworst geserveerd en na de laatste ronde nog wat kleine hapjes.

De spelers hadden het zwaar met het warme weer en de vele wedstrijden die ze achter elkaar speelden. We vinden dat een TOP prestatie waar je trots op kunt zijn. Vooral omdat de spelers allemaal zijn blijven spelen, en gebleven zijn tot de prijsuitreiking om 14.00 uur.

De eerste prijs dames was gewonnen door Merel Daamen en de 2e prijs door Angelique Por. Bij de heren had Ron Nouws ter nauwer nood gewonnen van    Donny Musters.

Hopelijk schrijven er volgend jaar meer spelers in, zodat we een mooi pouleschema in elkaar kunnen zetten.

De TC

Clubkampioenschappen MIX 2018

Zondag 10 juni t/m donderdag 14 juni vonden de clubkampioenschappen mix plaats. We hadden deze keer gekozen om de spelers te rangschikken naar actuele ranking. De spelers werden in poules ingedeeld zonder een eindschema. Iedere poule had een 1e en een 2e prijs.

Op deze manier speelde ieder koppel 3 of 4 wedstrijden naar gelang de grootte van de poule. Wat ook een voordeel was dat de wedstrijd-tijden voor de gehele week vast stonden. Deze manier van indeling werd door de spelers en de TC als erg fijn ervaren. Na iedere wedstrijd kregen de spelers een klein hapje.

De prijzen waren gebaseerd op het MIX spel.

De 1e prijs was een fles Sheridan

en de 2e prijs een gevulde cocktailshaker.

Poule A:    1eprijs         Ad Oostvogels en Mariette Franken
                  2e prijs        Maurice Hendrikx en Monique Roelands

Poule B:   1e prijs        Edwin Dijkstra en Angelique Por
                 2e prijs        Raymond Vlieks en Marjon Bock

Poule C:   1e prijs        Leon Pluym en Nicole van den Broek
                 2e prijs        Bas van Gils en Philomien Voermans

Poule D:   1e prijs        Maurice Vermeiren en Olga Nouws
                 2e prijs        Harrie Vriends en Joke Vriends

Poule E:   1e prijs        Corné Roks en Saskia Roks
                 2e prijs        Jan van Hooydonk en Lia van Hooydonk

Bedankt voor jullie sportieve inzet en tot volgend jaar.

De TC.