Club DUBBEL Kampioenenschappen 2018

HD5 - Marcel de Heer/ Bart Manders

Heren Dubbel 5   met  6-1  6-2                                       1. Marcel de Heer/ Bart Manders
2. Cees Daemen/ Peter van Oostveen

Competitie VJ 2018 Za DD1 35+ 2e klasse

Heren Dubbel 6  –     met 4-6 7-5 6-7

1. Ron Nouws/ Maurice Vermeiren
  2.  Edwin Dijkstra/ Dick Graus
HD7 - Rob Kruf/ Donny Musters

Heren Dubbel 7
met 6-4 6-4

1. Rob Kruf/ Donny Musters
2. Chris Daamen/ Joseph van Opstal

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL MAART 2018

Het is al weer even geleden, maar jullie hebben nog het verslag van de Dubbelkampioenschappen van ons tegoed. Van 16 tot en met 23 maart, voor aanvang van de voorjaarscompetitie, werd de strijd om de Dubbeltitels weer gestreden. Inmiddels vallen de mussen bij vlagen van de hitte dood van het dak, maar in maart was dat wel anders. We hadden te maken met de koudste dagen sinds ooit met in het weekend een Siberische wind die iedereen deed klappertanden. De meeste wedstrijden konden verzet worden naar later in de week, maar een aantal bikkels mochten toch de kou trotseren. Een beproeving, maar ook bracht het extra sfeer en een glaasje Schrobbelaer ter compensatie!

We startten de kampioenschappen met 82 aanmeldingen (41 koppels), maar door blessures kon helaas niet iedereen de strijd aangaan. Uiteindelijk hebben we met 38 koppels gestreden in 6 categorieën.

Van harte gefeliciteerd KAMPIOENEN en iedereen bedankt voor jullie flexibiliteit en vooral gezelligheid !!

Jack en Sylvia TC Rijsbergse TC

DD6 Elma van de Bemd/ Monique Roelands