Van de TC

Jack, Magriet, Marjon, Cees, Jack, Silvia, Leo, Ad

Club dubbel 2019

Van 14 tot en met 22 maart 2019 werden onze Club Dubbel Kampioenschappen gehouden.  Dit keer met een nieuwe opzet: Indeling op je actuele ranking. Geen afvalrondes, maar grotere poules en dus meer wedstrijden voor iedereen. Wat ons betreft een schot in de roos!

Het aantal deelnemers was een stuk hoger dan de afgelopen jaren. Maar liefst 88 leden schreven zich in. Evenveel vrouwen als mannen. Hierdoor konden we zowel bij de dames als bij de heren 4 poules samenstellen en maar liefst 100 wedstrijden inplannen. De ultieme test voor de start van de competitie: Hoe is het met de vorm? Hoe is het met de conditie?

Het weer was wisselvallig. Een stormachtig weekend zorgde voor veel komische situaties op de baan, soms een diepe zucht en dan weer een luide lach. De rest van de dagen was het prima tennisweer.

We speelden om 2 gewonnen sets, dus geen super tiebreak. Dit zorgde regelmatig voor spannende lange potten, maar soms ook voor (lichte) blessures. Volgende keer toch maar de super tiebreak? Iets om over na te denken. Wat vinden jullie?

De laatste speelavond viel samen met de uitreiking van de tennispasjes. Alle poulewinnaars en bijna-winnaars kregen hun prijs uitgereikt. Het was lekker druk en super gezellig in ’t Schoofplak!

Dames Poule 1:

Heren Poule 4:

Bryan Mol/ Mart Voermans

Jan van Hooydonk/ Johan Snoek

Mooie prijzen voor de winnaars